patentoitu teknologia

Safe Laser -teknologia on Unkarista peräisin. Sen kehittäjät ovat Tamás Rózsa (sähköinsinööri ja lasertutkija), Mónika Peics (opettaja-laserasiantuntija) sekä Dr Károly Rózsa (lasereihin erikoistunut fyysikko, † 2017).

Safe Laserin päämääränä on yleisten ja lääketieteellisten lasereiden kehittäminen, valmistus ja tutkimus. Lisäksi yhtiö on panostanut paljon tutkimus- ja kehitystyöhön, jonka ansiosta Safe Laserilla on useita optiikkaan, lasereihin ja valohoitoon liittyviä patentteja.

Tohtori Károly Rózsa oli Unkarin tiedeakatemian tohtori. Hän oli tutkinut ja kehittänyt lasereita vuodesta 1963. Hänellä on useita patentteja kaasulaserrakentamiseen liittyen. Vierailevana professorina hän oli tutkinut lasereita neljässä eri yliopistossa;  Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Japanissa, Itävallassa ja entisessä Neuvostoliitossa. Tohtorin tutkimustyöhön liittyy myös ensimmäinen onnistunut parantava hoito polarisoidulla valo- terapialla. Tämä johti myöhemmin polarisoitujen valolamppujen patenttiin (Evolite → Bioptron lamppu).

karoly_rozsa

Vuonna 2012 ”Safe Laser Light” -patentin avulla yhtiö on avannut uuden aikakauden lasereiden historiassa. Patentissa kuvattu optinen järjestely on mahdollistanut suhteellisen suuritehoisten (30mW – 500mW) lasereiden käytön turvallisesti silmille. Tämä on laajentanut merkittävästi laserlaitteiden käyttäjäkuntaa.

”Safe Laser Light” -teknologialla voidaan tarjota vahvempia, tehokkaampia ja turvallisempia lasereita sekä lääkäreille että tavallisille ihmisille.
Laser-laitteita kehitetään tiiviissä yhteistyössä lääketieteen asiantuntijoiden kanssa, jotta laitteet täyttäisivät korkeimmat odotukset sekä teknisesti että lääketieteellisesti.

Yritys

VT Sport Laser Suomi Oy
Y-tunnus: 3156784-3

Yhteystiedot

info@sportlasersuomi.fi
+358 45 783 46634

kauppa / webshop

Klikkaa otsikosta kauppaan!

Sosiaalinen media