SAFE LASER 150

Safe Laser 150: Safe Laser 150 on myymistämme lasereista pienin. Laite heijastaa infrapunavaloa (660nm) ja se vaikuttaa suurimmaksi osaa lähellä ihonpintaa 3 cm:n syvyyksiin asti. Tästa syystä se tehoaa ihonpinnan ruhjeiden, tulehduksien ja kipujen hoitoon. Laite soveltuu sopivalla lisävälineellä nenän limakalvojen valaisulla parannettavien sairauksien (esim. hengitystiehyiden tulehduksiin), korvakipujen hoitoon sekä kosmeettisiin tomenpiteisiin Safe Laser Geelin avulla.

Safe Laser 150

Tekniset tiedot:

Teho: 150mW
Luokka: 2:n luokan laserlaite
Taajuus: 660nm (punainen)
Toimii ladattavalla akulla (Li-ion)

Millaisia sairauksia / oireita

hoidetaan Safe Laser 1800 Infra
-laitteella?

Liikerataongelmia lähempänä ihonpintaa (lisäterapia)

✸ Ruhjeet (kontuusio)
✸ Nyrjähdyksiä (distorsio)
✸ Verenpurkaumia (hematooma)
✸ Lihas- tai jännerevähtymiä (raptuura)
✸ Luumurtumia (fraktuura)

 

Ylirasitukseen liittyviä ongelmia

✸ Jännetuppitulehduksia (tendinitis)
✸ Lihastulehduksia (myösitis)
✸ Limapussin tulehduksia (bursiitti)
✸ Luiden- ja jänteiden kiinnityskohdissa ilmeneviä luukalvon tulehduksia (esim. tenniskyynärpää)

Degeneratiivisia muutoksia:

✸ Nivelkulumia, rustokulumia, nivelrikko (artroosi)
✸ Niveltulehduksia (artriitti)
✸ Selkärangan sairauksien kivunlievitys, tulehduksen vähentäminen (esim. issias)
✸ Lihassairauksia: esim. lihaskipu, nivelliikerajoittuma (kontraktuuri)
✸ Reumaattisia kipuja

Iho-ongelmia:

✸ Ulkoihoruhjeiden, raapeumien, leikkaushaavojen kohdalla edistää normaalien kudosten regeneraatiota, auttaa vaikeasti paranevien haavojen, makuuhaavojen, mätäpaiseiden toipumista
✸ Edistää herpeksen paranemista
✸ Edistää aknen paranemista

Korva-, nenä-, kurkku- sekä muita sairauksia

✸ Lievittää / lopettaa monissa tapauksissa tinnituksen (korvahuminan)
✸ Akuutin kuulonalenemisen tapauksessa käyttämällä säieoptiikkaa on saavutettavissa kuulonkorjaantuminen
✸ Akuutin kuulonalenemisen pääsyy on verenkierron paikallinen riittämättömyys joka voi kehittyä bakteerin tai viruksen aiheuttaman tulehduksen seurauksena, lisäksi systemaattisen verenkiertohäiriön ansiosta. Laserin paikallisen tulehdusta alentavan vaikutuksen myötä, sisäkorvan verenkiertokin paranee, joka saattaa parantaa myös kuuloa.
✸ Lievittää poskiontelo- ja hengitystiehyetulehduksen oireita
✸ Ethän käytä säieoptiikkaa nenään valaisuun ja nenähoitolaitetta korviin valaisuun!

Hammas- ja suutauteja:

✸ Iho- sekä pintasairauksia (herpes, suuhaava, mätäpaiseet) säieoptiikalla
✸ Lievittää hammashoidon leikkauksen jälkeistä kipua, tulehdusta sekä edistää pehmyt- sekä luukudoksen paranemista
✸ Edistää tulehduksen sekä -surkastuman paranemista
✸ Edistää ien- sekä suulimakalvojen tulehduksien (esim. mukositis) paranemista

Hoitoprosessi Safe Laser 150 -laitteella

Laser on asetettava loukkaantuneelle tai kivuliaalle alueelle kontaktiasentoon, valaistava sillä annetun ajan, sitten siirrettävä seuraavaan kohtaan. Useampaakin kohtaa voi käsitellä riippuen loukkaantuneen, kivuliaan alueen suuruudesta. Yleensä on käsiteltävä ’Painettaessa kivuliaita’ kohtia.

Turvallisimman käsittelyn vuoksi laser kytketään päälle vasta sen koskettaessa ihoa satunnaisen laservaloon vilkaisun välttämiseksi. Hoidon loputtua, laser on kytkettävä pois päältä ennen iholta poistoa! Jos esim. avohaavan takia laseria ei voida paina suoraan ihoon, sitä on pidettävä mahdollisimman lähellä (enintään noin 0,5 cm ihosta), tässä tapauksessa jokaisen kohdan hoitoaikaa on pidennettävä minuutilla, että paranemiseen tarvittava riittävä energiamäärä pääsee elimistön sisälle!

Hoitoaika-annokset Safe Laser 150 -laitteella:

Minimissään 4 joulea energiaa kohdittain =  3min käsittely

2 joulea energiaa kosmeettisen lisäosan avulla =  3min käsittely (hierovin liikkein). Huomio! Kosmeettisia hoitoja varten tarvitaan Safe Laser -geeliä, joka aktivoituu 660nm:n punaisen valon ansiosta.

4 – 8 jouluea energiaa säieoptiikalla = 15 – 30sek käsittely

Nenähoitolaiteella 4 joulea energiaa= 3min käsittely/nenäreikä

Hoitojen taajuus:

 Hoitojen taajuus riippuu sairauden kestosta. (Kuinka pitkä aika ongelman kehittymisestä on kulunut?)

1. Akuutit, (vähän aikaa sitten kehittyneet sairaudet), sekä leikkausten jälkeisten tapausten hoito: Hoito on suoritettava päivittäin 1- 2 viikon ajan, tämän jälkeen 3 kertaa viikossa oireiden loppumiseen asti. Ensimmäisen hoidon aikana tai vuorokauden kuluttua on havaittavissa muutoksia!

2. Kroonisten (pitkittyvien) sairausten hoito (6- 8 viikkoa aikaisemmat sairaudet):
Pidemmän aikaa oireilleita sairauksia hoidetaan harvemmin. Laseria on käytettavä 3 kertaa viikossa oireiden loppumiseen tai huomattavaan lievenemiseen asti. Kroonisten sairausten kohdalla toipuminen kestää luonnollisesti kauemmin (päiviä, viikkoja ehkä jopa kuukausia). Ensimmäisten hoitojen jälkeen voi tuntea hienoista syyhyämistä, muutamassa tapauksessa kroonisten sairauksien kohdalla kipu voi voimistua (hoitoreaktio), mutta ilmiö on väliaikainen. Kipu vähenee jatkuvasti hoitojen kerryttyä ja häviää 3 – 4:n hoidon jälkeen, tämän jälkeen alkaa paraneminen. Hoitoreaktio on normaali sivuilmiö, sen merkki, että potilas reagoi hoitoon.

Jos koetaan, että kivulias alue ei parane, eikä pahenekaan, käsittelyannos on ollut luultavasti liian pieni (liian lyhyen ajan säteily). Ykisttäiset herkkyydet on jokaisella erilaiset. Kun hoitoannoksia kertyy vähitellen, näin hoitoreaktio (esim. kivun lisääntyminen) voi ilmetä myöhemminkin (muutaman viikon kuluttua) ja subjektiivinen paraneminen alkaa vasta tämän jälkeen. Jos kivunvoimistumista ilmenee hoitojen vaikutuksesta, tai se pitkittyy, on se merkki siitä, että on käytetty liian suuria hoitoannoksia. Liikahoito ei aiheuta pysyviä vammoja. Tässä tapauksessa muutama hoitokerta jätetään väliin ja terapiaa jatketaan pienemmillä annoksilla (vähemmän hoitokertoja tai pienempiä hoitoannoksia).

Yksi syy sivukipuun on mikrosirkulaation (pienimmissä verisuonissa tapahtuvan verenkierron) lähteminen liikkeelle lamaantuneilla alueilla. Lamaantuneille alueille kertyneet jäteaineet (joita ei ole kuljetettu pois) pääsevät verenkiertoon, tästä syystä voi ilmetä harvakseltaan kuvotusta, uupumusta, pahaa oloa (isoja alueita isoilla annoksilla hoidettaessa). Useammat tai isompien annosten hoidot eivät välttämättä nopeuta paranemista, koska on olemassa biologinen raja, jonka saavutettua, soluja ei voida enää stimuloida säteilyllä.

Laitteen kanssa tulevat lisäosat:

Säieoptiikka (teho: 70mW)
Kosmeettisiin hoitoihin soveltuva lisäosa
Nenähoitolaite (teho: 25mW)

 

Ainoastaan eläinlääkäreille eläintenhoitoon!

Eläinten silmien hoitoon soveltuva lisäosa: Patentoitu tuote, joka tekee laservalosta homogeenista, koherenssia, monokromaattista ja polarisoitua. Näin ollen laservalolla eläinten silmien käsittely on turvallista.

Hoitoaika-annos: 3 – 3 minuuttia / silmä
Säteilyn teho on 50μW/cm2. Tämä luku on laserturvallisuusluokitusten mukaan (MSZ EN 60825-1, IEC 60825-1:2007) 1/20 osa turvarajaa.
Lisäosa kiinnitetään Safe Laser 150 -laitteen
Lisäosa soveltuu ainoastaan Safe Laser 150 -laitteen kanssa

Safe Laser 150 eläinten silmienhoito

Kuvagalleria laitteesta

Yritys

VT Sport Laser Suomi Oy
Y-tunnus: 3156784-3

Yhteystiedot

info@sportlasersuomi.fi
+358 45 783 46634

kauppa / webshop

Klikkaa otsikosta kauppaan!

Sosiaalinen media