SAFE LASER 1800 INFRA

Safe Laser 1800 infra: Safe Laser 1800 on lasertuotteidemme kuningatar. Laite heijastaa infrapunavaloa (808nm) ja se imeytyy jopa 10 cm:n syvyyksiin. Sopii erinomaisesti lisäterapiana mm. liikerataongelmien, ihotautien sekä hammas- ja suutautien hoitoon. Suurempana hoitoan-noksena laite nopeuttaa luutumisprosessia esimerkiksi hammasimplantin asennuksen jälkeen. Korva-, nenä, kurkku- sekä muiden sairauksien lievittämiseen. SL 1800 Infra vaikuttaa myönteisesti myös. Kosmeettisiin hoitoihin laite soveltuu mainiosti ilman lisäosaa.

Tekniset tiedot:

Teho: 500mW
Luokka: 1:n luokan laserlaite
Taajuus: 808nm (infrapuna) + 1kpl 630nm LED
Hoitopinta-ala: 12,5 cm2
Toimii akulla

Safe Laser 1800 Infra

Millaisia sairauksia / oireita

hoidetaan Safe Laser 1800 Infra
-laitteella?

Liikerataongelmia

(lisäterapia)

✸ Ruhjeet (kontuusio)
✸ Nyrjähdyksiä (distorsio)
✸ Verenpurkaumia (hematooma)
✸ Lihas- tai jännerevähtymiä (raptuura)
✸ Luumurtumia (fraktuura)

Ylirasitukseen liittyviä ongelmia

✸ Jännetuppitulehduksia (tendinitis)
✸ Lihastulehduksia (myösitis)
✸ Limapussin tulehduksia (bursiitti)
✸ Luiden- ja jänteiden kiinnityskohdissa ilmeneviä luukalvon tulehduksia (esim. tenniskyynärpää)

Degeneratiivisia muutoksia:

✸ Nivelkulumia, rustokulumia, nivelrikko (artroosi)
✸ Niveltulehduksia (artriitti)
✸ Selkärangan sairauksien kivunlievitys, tulehduksen vähentäminen (esim. issias)
✸ Lihassairauksia: esim. lihaskipu, nivelliikerajoittuma (kontraktuuri)

Iho-ongelmia:

✸ Ulkoiluruhjeiden, raapeumien, leikkaushaavojen kohdalla edistää normaalien kudosten regeneraatiota,
auttaa vaikeasti paranevien haavojen, makuuhaavojen, mätäpaiseiden toipumista
✸ Edistää herpeksen paranemista

Hammas- ja suutauteja:

✸ Pystymme hoitamaan iho- sekä pintasairauksia (herpes, suuhaava, mätäpaiseet, aga ym.) ja iensurkastumaa säieoptiikalla
✸ Lievittää hammashoidon leikkauksen jälkeistä kipua, tulehdusta sekä edistää pehmeä- sekä luukudoksen paranemista
✸ Edistää tulehduksen sekä -surkastuman paranemista
✸ Edistää ien- sekä suulimakalvojen tulehduksien (esim. mukositis, aga) paranemista
✸ Lievittää hammasoikomisen aikana ilmeneviä akuutteja kipuja, sekä edistää hampaiden nopeampaa liikkuvuutta (lyhentää hammas-oikomisen kestoa)
✸ Leukalukko (trismus)

Korva-, nenä-, kurkku- sekä muita sairauksia

✸ Lievittää, lopettaa monissa tapauksissa tinnituksen (korvahuminan)
✸ Akuutin kuulonalenemisen tapauksessa käyttämällä säieoptiikkaa on saavutettavissa kuulonkorjaantuminen
✸ Akuutin kuulonalenemisen pääsyy on verenkierron paikallinen riittämättömyys joka voi kehittyä bakteerin tai viruksen aiheuttaman tulehduksen seurauksena, lisäksi systemaattisen verenkiertohäiriön ansiosta. Laserin paikallisen tulehdusta alentavan vaikutuksen myötä, sisäkorvan verenkiertokin paranee, joka saattaa parantaa myös kuuloa.
✸ Lievittää poskiontelo- ja hengitystiehyetulehduksen oireita

Hoitoprosessi Safe Laser 1800 Infra -laitteella:

Laser on asetettava loukkaantuneelle tai kivuliaalle alueelle kontaktiasentoon, valaistava sillä annetun ajan, sitten siirrettävä seuraavaan kohtaan. Useampaakin kohtaa voi käsitellä riippuen loukkaantuneen, kivuliaan alueen suuruudesta. Yleensä on käsiteltävä ’Painettaessa kivuliaita’ kohtia. Turvallisimman kasittelyn vuoksi laser kytketään päälle vasta sen koskettaessa ihoa satunnaisen laservaloon vilkaisun välttämiseksi. Hoidon loputtua, laser on kytkettävä pois päältä ennen iholta poistoa! Syvemmällä sijaitsevat kerrokset ovat saavutettavissa paremmin painamalla laserin pään syvemmälle kudoksiin.

Jos esim. avohaavan takia laseria ei voida paina suoraan ihoon, sitä on pidettävä mahdollisimman lähellä (enintään noin 0,5 cm ihosta), tässä tapauksessa jokaisen kohdan hoitoaikaa on pidennettävä minuutilla, että paranemiseen tarvittava riittävä energiamäärä pääsee elimistön sisälle!

Hoitoaika-annokset Safe Laser 1800 Infra -laitteella:

Eri sairauskuvien, sairauksien hoidossa on annettava eri energiamääriä (joule) tehokkaan paranemisen edistämiseksi.Korkeampi energialataus on varmistettavissa pidemmän aikaa kestävällä sädehoidolla. Safe Laser 500 Infra- ja Safe Laser 1800 Infra -laitteiden laajuudeltaan yksikön kokoiselle alueelle keskittyvä teho on sama, tästä syystä hoitoaika-annokset ovat samat. SL 1800 Infra:n hoitoalue on lähes 4x suurempi joka lisää käsittelyn tehokkuutta sekä laservalon tunkeutumissyvyyttä.

➣ 4– 5 joulea energiaa kohdittain = 1min käsittely
Lievemmät sekä pinnanläheiset liikuntaelinvammat, venähdykset, ruhjoumat, lihaskrampit, mikrosirkulaation
parantaminen, akuutit ja krooniset tulehdukset, hammas- sekä suusairaudet, iho-ongelmat

➣ 15 joulea energiaa kohdittain = 3min käsittely
Kivunlievittäminen, vakavammat liikerataongelmat

➣ 25 joulea energiaa kohdittain = 5min käsittely
Syvempien kerroksien liikerataongelmien hoito, ruston eheyttäminen, nivelsiteiden, lihasten, jännesäikeiden
repeymät, luumurtumat.

➣ 4 – 25 jouluea energiaa säieoptiikalla = 10-20sek käsittely
Nenähoitolaiteella 4 joulen energiaa = 3min käsittely /nenäreikä

Hoitojen taajuus:

Hoitojen taajuus riippuu sairauden kestosta. (Kuinka pitkä aika ongelman kehittymisestä on kulunut?)

1. Akuutit, (vähän aikaa sitten kehittyneet sairaudet), sekä leikkausten jälkeisten tapausten hoito: Hoito on suoritettava päivittäin 1- 2 viikon ajan, tämän jälkeen 3 kertaa viikossa oireiden loppumiseen asti. Ensimmäisen hoidon aikana tai vuorokauden kuluttua on havaittavissa muutoksia!

2. Kroonisten (pitkittyvien) sairauksien hoito (6- 8 viikkoa aikaisemmat sairaudet):
Pidemmän aikaa oireilleita sairauksia hoidetaan harvemmin. Laseria on käytettavä 3 kertaa viikossa oireiden loppumiseen tai huomattavaan lievenemiseen asti. Kroonisten sairausten kohdalla toipuminen kestää luonnollisesti kauemmin (päiviä, viikkoja ehkä jopa kuukausia).

Ensimmäisten hoitojen jälkeen voi tuntea hienoista syyhyämistä, muutamassa tapauksessa kroonisten sairausten kohdalla kipu voi voimistua (hoitoreaktio), mutta ilmiö on väliaikainen. Kipu vähenee jatkuvasti hoitojen kerryttyä ja häviää 3 –4:n hoidon jälkeen, tämän jälkeen alkaa paraneminen. Hoitoreaktio on normaali sivuilmiö, sen merkki, että potilas reagoi hoitoon. Jos koetaan, että kivulias alue ei parane, eikä pahenekaan, käsittelyannos on ollut luultavasti liian pieni (liian lyhyen ajan säteily).

Ykisttäiset herkkyydet on jokaisella erilaiset. Kun hoitoannoksia kertyy vähitellen, näin hoitoreaktio (esim. kivun lisääntyminen) voi ilmetä myöhemminkin (muutaman viikon kuluttua) ja subjektiivinen paraneminen alkaa vasta tämän jälkeen. Jos kivunvoimistumista ilmenee hoitojen vaikutuksesta, tai se pitkittyy, on se merkki siitä, että on käytetty liian suuria hoitoannoksia. Liikahoito ei aiheuta pysyviä vammoja. Tässä tapauksessa muutama hoitokerta jätetään väliin ja terapiaa jatketaan pienemmillä annoksilla (vähemmän hoitokertoja tai pienempiä hoitoannoksia). Yksi syy sivukipuun on mikrosirkulaation (pienimmissä verisuonissa tapahtuvan verenkierron) lähteminen liikkeelle lamaantuneilla alueilla. Lamaantuneille alueille kertyneet jäteaineet (joita ei ole kuljetettu pois) pääsevät verenkiertoon, tästä syystä voi ilmetä harvakseltaan kuvotusta, uupumusta, pahaa oloa (isoja alueita isoilla annoksilla hoidettaessa). Useammat tai isompien annosten hoidot eivät välttämättä nopeuta paranemista, koska on olemassa biologinen raja, jonka saavutettua, soluja ei voida enää stimuloida säteilyllä.

Käsittelykohtien määräämäinen

Lihasten tapauksessa: lihaksia tunnustellaan perusteellisesti ja käsitellään ’painoarkoja’ kohtia. Nivelten tapauksessa: Yleensä käsitellään nivelraon linjalla. Nivelet voidaan ’avata’ liikuttamalla raajoja, näin valo päästetään nivelen sisälle. Niveltä liikuttavat lihaksetkin tunnustellaan ja arat kohdat käsitellään.

Jänteiden tapauksessa: hoitoa annetaan jänteen kohtaan, lihas – jännesiirtymään sekä ’painoarkoihin’ kohtiin.

Laitteen kanssa tulevat lisäosat:
Säieoptiikka (teho:180mW)
Kumivanne säieoptiikan sekä nenähoitolaitteen kiinnittämiseen (Huomio! Isompi vanne kuin SL 500 Infra -laitteen tapauksessa)
Nenähoitolaite (teho: 25mW)

Kuvagalleria laitteesta

Yritys

VT Sport Laser Suomi Oy
Y-tunnus: 3156784-3

Yhteystiedot

info@sportlasersuomi.fi
+358 45 783 46634

kauppa / webshop

Klikkaa otsikosta kauppaan!

Sosiaalinen media