SAFE LASER Geeli

Safe Laser Geeli

Safe Laser -geeli:

Safe Laser Geeli on kehitetty kosmeettisia hoitoja varten. Laservalo ja geeli yhdessä vaikuttavat myönteisesti mm. ihosolujen uusiutumiseen, kollageenituotantoon sekä lievittävät tulehdustiloja kuten aknea tai ruusufinniä (rosacea). Lisäksi hoidon avulla läiskät,
täplät ja muut pigmenttihäiriöt iholla vähenevät. Geeli sopii kaikille ihotyypeille ja se on kliinisesti testattu. Tuote EI SISÄLLÄ parabeenejä, silikoneja tai mineraaliöljytjä.

HUOMIO! Geeli vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin, mutta ei pintakerrokseen (epidermis), joka on noin 1 mm:n paksuinen. Näin ollen geeliä ei voi käyttää kosteusvoiteen sijaan.

Geelin pääraaka-aineet:

Beetaglukaani: polysakkaridi, jota tuotetaan hiivasta. Se rauhoittaa, kosteuttaa tehokkaasti sekä ehkäisee ihonärsytystä.
Stabiloitua happea (O4): O4 molekyylit pääsevät tehokkaasti ihon syvempiin kerroksiin, jossa ne muuttuvat O2 molekyyleiksi. O2 molekyylit tuovat ihoon ylimääräistä happea ja näin ollen ihosolujen uusiutuminen nopeutuu. Nämä happimolekyylit tehostavat ihon kollageenituotantoa myös ja auttavat ylläpitämään ihosolujen nestetasapainoa.
Hydrolisoitu kollageeni: toimii ihon omien kollageenikuitujen rakennusaineena
✸ Pantenoli: kosteuttaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa

Yritys

VT Sport Laser Suomi Oy
Y-tunnus: 3156784-3

Yhteystiedot

info@sportlasersuomi.fi
+358 45 783 46634

kauppa / webshop

Klikkaa otsikosta kauppaan!

Sosiaalinen media