Tuotteet

Sport Laser -tuotteet

Safe Laser 1800 Infra

Safe Laser 1800 Infra

Safe Laser 1800 Infra on laser -tuotteidemme kuningatar. Laite heijastaa infrapunavaloa (808nm)  ja se imeytyy jopa 10 cm:n syvyyteen. Se sopii erinomaisesti lisäterapiana mm. liikeratojen sairauksien, ihotautien sekä hammas- ja suutautien hoitoon. Suurempana hoitoannoksena laite nopeuttaa luutumisprosessia esimerkiksi hammasimplantin asennuksen jälkeen. Korva-, nenä-, kurkku- sekä muiden sairauksien lievittämiseen Sport Laser 1800 Infra vaikuttaa myös myönteisesti. Kosmeettisiin hoitoihin laite soveltuu mainiosti ilman lisäosaa.

Safe Laser 500 Infra

Safe Laser 500 Infra

Safe Laser 500 Infra on keskikokoinen laserimme ja näin ollen asiakkaiden keskuudessa suosituin. Laite heijastaa infrapunavaloa (808nm) ja se imeytyy syvempiin kerroksiin (noin 8 cm). Sen käyttö sopii esim. liikeratasairauksien terapiaan, jossa päärooli on kivun- ja tulehduksen lievityksellä. Se nopeuttaa lihasten, jänteiden sekä nivelien paranemista. Suurempana annoksena se sopii nivelien rustopintojen tai rustojen regenerointiin. Kosmeettisiin toimenpiteisiin laite soveltuu ilman lisäosaa.

Safe Laser 150

Safe Laser 150

Safe Laser 150 on myymistämme lasereista pienin. Laite heijastaa infrapunavaloa (660nm) ja se vaikuttaa suurimmaksi osaa lähellä ihonpintaa 3 cm:n syvyyksiin asti. Tästa syystä se tehoaa ihonpinnan ruhjoumien, tulehduksien ja kipujen hoitoon. Laite soveltuu sopivalla lisävälineellä nenän limakalvojen valaisulla parannettavien sairauksien (esim. hengitystiehyiden tulehduksiin), korvakipujen hoitoon sekä kosmeettisiin tomenpiteisiin Safe Laser Geelin avulla.

Safe Laser Geeli

Safe Laser Geeli (50ml)

Safe Laser Geeli on kehitetty kosmeettisia hoitoja varten. Laservalo ja geeli yhdessä vaikuttavat myönteisesti mm. ihosolujen uusiutumiseen, kollageenituotantoon sekä lievittävät tulehdustiloja kuten aknea tai ruusufinniä (rosacea). Lisäksi hoidon avulla läiskät, täplät ja muut pigmenttihäiriöt iholla vähenevät. Geeli sopii kaikille ihotyypeille ja se on kliinisesti testattu. Tuote EI SISÄLLÄ parabeenejä, silikoneja tai mineraaliöljytjä.
HUOMIO! Geeli vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin, mutta ei pintakerrokseen (epidermis), joka on noin 1 mm:n paksuinen. Näin ollen geeliä ei voi käyttää kosteusvoiteen sijaan.

Safe Laser laitteiden vertailu

Safe Laser -laitteiden vertailu

u

Huomio, usein kysyttyä!

Toimitus ja palautus: laser laitteet toimitetaan Matkahuoltopakettina valitsemaasi noutopisteeseen tai automaattiin. Toimitus tapahtuu 4-6 arkipäivässä. Palautus hoituu kätevästi pakettisi kanssa saapuvan palautustarran avulla. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, sinulla
on 14 päivää palauttaa sen meille noutopäivästä.

Tyytyväisyystakuu: Valmistaja / Levittäjäjä (Velvollinen) sitoutuu antamaan tuotteelle marraskussta 2020 eteenpäin kolmen vuoden kestävän takuun, joka alkaa tuotteen ostopäivänä. Takuu ei kata käyttöohjeen vastaisesta käytöstä tai katastrofitilanteista johtuvia vaurioita. Takuun käyttö edellyttää takuutodistusta, tästä syystä se on pidettävä tallessa. Kadotettua takuutodistusta ei voi korvata. Takuukorjauksen voi suorittaa siihen määrätyssä huoltopisteessä vain takuutodistuksen ollessa voimassa. Takuutodistukseen tehdyt kaikenlaiset korjaukset, poistot, muutokset, väärien tietojen lisääminen aiheuttaa takuutodistuksen raukeamisen. Takuutodistuksen sääntöjen vastainen täyttäminen tai käyttäjälle luovuttamatta jättäminen ei vaikuta takuunantoon sitoutumisen voimassaoloon.

Maksu: maksaminen tapahtuu pankkikortilla tai verkkopankissa kätevästi ja turvallisesti Bambora -maksupalvelutarjoajan avulla.

Tästä A5 -kokoinen käyttöopas ladattavaksi!

Yritys

VT Sport Laser Suomi Oy
Y-tunnus: 3156784-3

Yhteystiedot

info@sportlasersuomi.fi
+358 45 783 46634

kauppa

Klikkaa otsikosta kauppaan!
Käyttöopas

Sosiaalinen media