Usein kysyttyä

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

u

Mistä ikävuodesta eteenpäin saa käyttää Safe Laser -laitteita?

Safe Laser -laitteita voivat vauvatkin käyttää. Tässäkin tapauksessa keskustellaan aina lääkärin kanssa ennen laserhoidon aloittamista.

u

Mikä laite sopii minulle?

Safe Laser 150 sopii ihonpinnan lähellä olevien sairauksien / oireiden hoitoon, sillä sen tunkeutumissyvyys on noin 3cm.

Safe Laser 500 Infra sopii sekä ihonpinnan lähellä olevien että ihonpintaa syvemmällä sijaitsevien ongelmien ja liikerataongelmien hoitoon. Sen tunkeutumissyvyys on n. 8 cm.

Safe Laser 1800 Infra sopii sekä ihonpinnan lähellä olevien että ihonpintaa syvemmällä sijaitsevien ongelmien ja liikerataongelmien hoitoon. Sen tunkeutumissyvyys on n. 10cm ja laitteen hoitopinta on SL 500:aan verrattuna 5x isompi.

u

Tarvitsenko suojalasit käytön yhteydessä?

Safe Laser -laitteet ovat silmille vaarattomia, joten suojalaseja ei tarvita. Älä kuitenkaan valaise SL-laitteilla suoraan silmiin.

u

Saako Safe Laser -laite olla suorassa kosketuksessa ihoon?

Kyllä, saa. Hoito toimii tehoikkaimmin siten, että laser laitteen pää on suorassa yhteydessä ihoon.

Hoitoprotokollasta riippuen laite pidetään paikallaan X sec. ja sen jälkeen siirrytään seuraavaan kohtaan.
Laitteella siis ei silitellä ihoa!

u

Miten avohaavoja käsitellään Safe Laser -laitteella?

Hygienisistä syistä suositellaan käyttämään laserlaitteen päähän asennettavaa suojakuppia. Ilman suojakuppia avohaavoja voidaan hoitaa laittamalla elmukelmua laser- laitteen päähän. Käytön jälkeen suojakuppi  desinfioidaan / elmukelmupala heitetään pois.

u

Voinko käyttää Safe Laser -laitteita, jos minulla on säännöllien lääkitys päällä?

Safe Laser -laitteita voi vapaasti käyttää muiden lääkkeiden ohella. Monesti laserterapian ansiosta lääkeannos pienenee tai lääkkeiden sivuvaikutukset vähenevät. Lääkkeiden annostelusta laserterapian yhteydessä sinun on ehdottomasti keskusteltava lääkärisi kanssa!

u

Voinko kokea epämiellyttäviä tuntemuksia nenään valaisun yhteydessä?

Laserterapialla ei ole mitään haitallisia sivuvaikutuksia, mutta harvoin käyttäjä voi kokea jotakin alla olevista tuntemuksista nenäonteloon valaisun yhteydessä.

A) Nenän ja suun kuivuminen: tuntemus johtuu siitä, että lähellä nenäonteloa on lukuisia vegetatiivisia hermopäitä. Sympaattisten hermojen käsittely laservalolla aktivoi asetyylikoliinin tuotantoa, joka johtaa nenä- ja suuontelossa olevien rauhasten “laiskempaan toimintaan”. Mikäli koet suun tai nenän kuivumista, suositellaan pienen lasillisen kädenlämpöisen veden nauttimista ennen laserhoitoa.

B) Väliaikainen huimaus ja painava tunne päässä: laserhoidon ansiosta verisuonten mikrosirkulaatio tehostuu. Se tarkoittaa sitä, että kehon veri- ja happituotanto kasvaa. Mikäli verisuonissa on tukoksia tai verisuonten seinämät ovat jäykempiä esim. Iästä johtuen (verisuonten kalkkeutuminen), laserhoito nenän kautta saattaa aiheuttaa yllä mainttuja epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässsä tapauksessa suositellaan, että hoito suoritettaisiin lyhyemmillä hoitojaksoilla.

C) Hikoilu ja päänsärky: laserhoidosta johtuen veren happisaturaatio kasvaa. Syke nousee ja hikoilu tehostuu. Täysin terve keho tottuu näihin yllä mainittuihin ärsykkeisiin ongelmatta, mutta sydänongelmien kanssa elävät voivat kokea hikoilua ja päänsärkyä erityisesti laserin käytön alkuvaiheessa. Lääkärin kanssa konsultointi on aina paikallaan. Lääkärin luvan kanssa laserhoito kannattaa aloittaa lymyemmillä hoitojaksoilla ja ajan myötä saa asteittain pidentää

u

Miten laite puhdistetaan?

Laitetta ei missään nimessä saa laittaa juoksevan veden alle! Desinfioivalla puhdistusliinalla pystytään puhdistamaan moiteettomasti.

u

Miten lisäosia puhdistetaan?

Lisäosia voidaan puhdistaa sekä juoksevan veden alla tai desinfioivalla puhdistusliinalla. Mikäli käytetään juoksevaa vettä, ollaan tarkkana, että osat ovat kuivuneet täysin ennen seuraavaa käyttöä.

u

Mistä saan lisätietoa, jos herää kysymyksiä käyttöön ja laitteisiin liittyen?

Ole rohkeasti meihin yhteydessä sähköpostitse: info@sportlasersuomi.fi tai puhelimitse +358 45 783 46634

 

u

Huomio myös tämä!

Toimitus ja palautus: laserlaitteet toimitetaan matkahuoltopakettina valitsemaasi noutopisteeseen tai automaattiin. Toimitus tapahtuu 4-6 arkipäivässä. Palautus hoituu kätevästi pakettisi kanssa saapuvan palautustarran avulla. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, sinulla on 14 päivää palauttaa sen meille noutopäivästä.

Tyytyväisyystakuu: Valmistaja / levittäjäjä (Velvollinen) sitoutuu antamaan tuotteelle marraskussta 2020 eteenpäin kolmen vuoden kestävän takuun joka alkaa tuotteen ostopäivänä. Takuu ei kata käyttöohjeen vastaisesta käytöstä tai katastrofitilanteista johtuvia vaurioita. Takuun käyttö edellyttää takuutodistusta, tästä syystä se on pidettävä tallessa. Kadotettua takuutodistusta ei voi korvata. Takuukorjauksen voi suorittaa siihen määrätyssä huoltopisteessä vain takuutodistuksen ollessa voimassa. Takuutodistukseen tehdyt kaikenlaiset korjaukset, poistot, muutokset, väärien tietojen lisääminen aiheuttaa takuutodistuksen raukeamista. Takuutodistuksen sääntöjen vastainen täyttäminen tai käyttäjälle luovuttamatta jättäminen ei vaikuta takuunantoon sitoutumisen voimassaoloon.

Maksu: Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu kuluttajille, puh. 020 753 5192, kuluttaja@verifone.fi

Yritys

VT Sport Laser Suomi Oy
Y-tunnus: 3156784-3

Yhteystiedot

info@sportlasersuomi.fi
+358 45 783 46634

kauppa / webshop

Klikkaa otsikosta kauppaan!

Sosiaalinen media